Magicshine-lygterne er en ny og innovativ måde at gøre din cykel mere synlig på. De er designet til at blive monteret på cykelstyret og har et LED frontlys, der kan indstilles til tre forskellige tilstande: lav, høj og blinkende.

Magicshine-lygterne kommer også med et sikkerhedslys bagtil, der har to tilstande: konstant eller blinkende. Disse to lygter giver sammen 360 graders dækning for din synlighed, mens du kører om natten. Baglygten har også et rødt bånd, der kan bruges som bremselys eller blinklys for øget sikkerhed, når du kører i trafikken.

Hvad er et Magicshine Light, og hvorfor skal du bruge et?

Magicshine-lygterne er en ny generation af LED-cykellygter. De er drevet af et genopladeligt batteri, der kan holde i op til 8 timer på én opladning.

Magicshine-lygter er de bedste cykellygter til cyklister, der gerne vil se og blive set på vejen. Lyset er stærkt, og det har en blinkende tilstand, der er perfekt til at signalere din tilstedeværelse til chauffører.

Hvad er de 6 bedste grunde til at købe en Magicshine cykellygte?

De 6 bedste grunde til at købe en Magicshine cykellygte er:

– Det er det kraftigste cykellygte på markedet.

– Det er en stor værdi for sin pris.

– Den har en lang batterilevetid.

Her kan du læse mere om se Magicshine udvalget her.

– Den har et bredt udsyn.

– Det er nemt at installere uden brug af værktøj.

Her kan du læse mere om se udvalget.

– Det genopladelige batteri kan udskiftes uden at skulle udskifte hele lysenheden.

Magicshine lys og rabatter efter stat

Magicshine-lygter er et af de bedste cykellygter til cyklister. De er også med rabat i forskellige stater.

Du kan finde Magicshine-lys til salg i forskellige stater. Hvis du for eksempel bor i New Jersey, kan du få 10 % rabat.

Hvor længe skal du køre dit Magicshine-lys, før du oplader det?

Batteriets levetid er påvirket af, hvor længe det bruges, og hvor ofte det oplades. For at maksimere batteriets levetid bør du oplade det så hurtigt som muligt efter hver brug.

Hvis du bruger dit lys i en kort periode, så prøv at holde det på en lavere lysstyrke for at spare strøm. At slukke lyset, når det ikke er i brug, vil også hjælpe med at forlænge batteriets levetid.

Hvorfor du bør bruge et magisk lyst cykellys på din næste tur

Magicshine-lygter er en fantastisk måde at holde sig sikker på din cykel. De er også gode til dem, der ønsker at føle, at de er i en galakse langt, langt væk.

Magicshine-lys er en fantastisk måde at sikre, at du kan se vejen foran dig. De kommer også i mange forskellige farver og forskellige former. Du kan vælge den, der passer til din personlighed og stil!

CVR-Nummer DK-37407739